Beef and beer pie
TM6

Beef and beer pie

4.1 (57 Bewertungen)

Zutaten

Beef and beer stew

  • 40 g olive oil
  • 600 g beef (for stewing), cut into cubes (2 cm)
  • 1 tsp salt
  • 2 pinch ground black pepper
  • 150 g brown onion, cut into pieces
  • 15 g cornflour
  • 250 g water
  • 150 g leek, cut into slices
  • 330 g dark beer
  • 1 tsp fresh thyme, leaves only
  • 1 tbsp Worcestershire sauce
  • ½ tsp Meat stock paste (see Tips)

Pastry and assembly

  • 150 g plain flour
  • 65 g butter, cold, cut into cubes
  • 1 egg
  • ½ tsp salt
  • 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2710.8 kJ / 647.5 kcal
Eiweiß
39.5 g
Kohlenhydrate
36.3 g
Fett
35.5 g
gesättigte Fettsäuren
13.8 g
Ballaststoffe
3.3 g
Natrium
1138.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte