Geräte und Zubehör
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Chipotle Oil
-
chipotle chili, in adobo sauce, canned (1 chili)½ oz
-
safflower oil5 oz
-
white wine1 ½ oz
Chipotle Sabayon
-
egg yolks from large eggs6
-
white wine vinegar2 tsp
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter4 tbsp
-
maitake mushrooms large, de-stemmed (approx. 1 pkg.)4
Poached Eggs
-
water73 oz
-
vinegar1 tsp
-
vegetable oil to grease
-
large eggs4
-
sourdough bread (1 in. thick), toasted4 slices
-
fresh chives sliced, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
25 g
Brennwert
4088 kJ /
958 kcal
Fett
62 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
74 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cook Like a Chef
12 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3 Std.
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 Std. 45 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2 Std. 45 Min
Cacio e Pepe
30 Min
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min
Artichoke Heart Bruschetta
30 Min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 Min