Mac and smoky cheese

Mac and smoky cheese

4.3 167 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portions

Zutaten

  • unsalted butter plus extra for greasing
    80 g
  • water
    1200 g
  • dried macaroni pasta
    250 g
  • shortcut bacon rashers
    4
  • milk
    500 g
  • cream cheese cut into pieces (3 cm)
    250 g
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • salt
    ½ tsp
  • smoked cheese cut into pieces (3-4 cm - see Tips)
    200 g
  • panko breadcrumbs
    50 g
  • smoked paprika for sprinkling

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 623.8 kcal / 2619.8 kJ
Eiweiß 24.9 g
Fett 40.4 g
Kohlenhydrate 40.2 g
Ballaststoffe 1.6 g
gesättigte Fettsäuren 25.6 g
Natrium 1073.1 mg

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