Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
120
g cuburi de pancetta
oder 120 g jambon crud-uscat (prosciutto crudo) tăiat cuburi - 80 g țelină tulpină, (2 tije) tăiată bucăți
- 80 - 100 g morcov, (1 morcov) tăiat bucăți
- 150 - 180 g ceapă, (1 ceapă) tăiată bucăți
- 25 g ulei de măsline extravirgin
- 25 g unt nesărat
- 400 g carne tocată în amestec, porc și vită (jumătate porc, jumătate vită)
-
70
g vin alb sec (1 pahar)
oder 70 g vin roșu (1 pahar) - 250 g pulpă de roșii, din conservă
- 70 g apă caldă
- 1 foaie de dafin, uscată
- 30 g piure de roșii
- 1 linguriță sare
- 100 g lapte (optional)
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1034 kJ / 247 kcal
- Eiweiß
- 20.17 g
- Kohlenhydrate
- 5.3 g
- Fett
- 16.28 g
- Ballaststoffe
- 1.42 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Flammkuchen clasic
1h
Iaurt cu vanilie
Keine Bewertungen
Salsa verde
10 min
Alune cu bere și chilli
Keine Bewertungen
Koftas de miel
Keine Bewertungen
Carne de porc gătită lent în salsa verde
Keine Bewertungen
Ravioli negre cu biban de mare
Keine Bewertungen
Ouă de prepeliță coapte în avocado, cu piure de roșii și avocado
Keine Bewertungen
Domnul Cap de Roșie (Roșii umplute cu orez și ton)
Keine Bewertungen
Concentrat pastă de carne
45min
Maioneză japoneză (tip Kewpie)
15min
Ragù de carne pentru primele paste (10-12 luni)
35 Min