Pasta Fagioli Soup
TM6 TM5

Pasta Fagioli Soup

4.7 (86 Bewertungen)

Zutaten

  • 8 oz bacon, chopped (¼ in.)
  • 4 oz red onion, quartered
  • 1 oz celery, in pieces (2 in.)
  • 1 oz carrots, in pieces (2 in.)
  • 1 oz tomato paste
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 2 - 3 sprigs fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided
  • ½ tsp dried oregano
  • 10 oz canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided
  • 32 oz vegetable stock
  • 5 oz ditalini pasta
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 2 oz Parmesan cheese, grated (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2075.8 kJ / 496.1 kcal
Eiweiß
17.3 g
Kohlenhydrate
46.4 g
Fett
27 g
gesättigte Fettsäuren
8.2 g
Ballaststoffe
5.8 g
Natrium
439.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte