Geräte und Zubehör
Pasta Fagioli Soup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
bacon chopped (¼ in.)8 oz
-
red onion quartered4 oz
-
celery in pieces (2 in.)1 oz
-
carrots in pieces (2 in.)1 oz
-
tomato paste1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided2 - 3 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided10 oz
-
vegetable stock32 oz
-
ditalini pasta5 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
Parmesan cheese (optional) grated2 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
439.9 mg
Eiweiß
17.3 g
Brennwert
2075.8 kJ /
496.1 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
5.8 g
gesättigte Fettsäuren
8.2 g
Kohlenhydrate
46.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Satisfying Soups
12 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Tzatziki
20 Min
Savory Three Cheese Tart
1 Std. 50 Min
Parmesan Rind Marinara
1 Std. 15 Min
Cacio e Pepe
30 Min
California Stuffed Artichokes
55 Min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 Std. 45 Min
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Pasta "alla Norma"
50 Min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 Min
Chicken Mole Verde
1 Std. 5 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min