Geräte und Zubehör
Pasta Fagioli Soup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
bacon chopped (¼ in.)8 oz
-
red onion quartered4 oz
-
celery in pieces (2 in.)1 oz
-
carrots in pieces (2 in.)1 oz
-
tomato paste1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided2 - 3 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided10 oz
-
vegetable stock32 oz
-
ditalini pasta5 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
Parmesan cheese (optional) grated2 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
439.9 mg
Eiweiß
17.3 g
Brennwert
2075.8 kJ /
496.1 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
5.8 g
gesättigte Fettsäuren
8.2 g
Kohlenhydrate
46.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Satisfying Soups
12 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Ninguna valoración
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Kabocha Sage Risotto
40min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Borscht
25min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Split Pea Soup
1h 25min