Geräte und Zubehör
Tropical Cashew Rice
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
8 portions
Zutaten
-
jasmine rice9 oz
-
water to submerge rice
-
coconut milk (13.5 oz)1 can
-
coconut cream (13.5 oz)1 can
-
water6 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
Spam® sliced (½ in.)12 oz
-
garlic cloves3
-
fresh ginger root peeled1 in.
-
yellow onions halved, sliced in half moons (¼ in.)8 oz
-
sesame oil2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
frozen peas4 oz
-
cashews, roasted, unsalted chopped4 oz
-
green onions thinly sliced rounds4
-
pineapple1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
14 g
Brennwert
2561 kJ /
612 kcal
Fett
46 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hawaiian Pool Party
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Ham and Cheddar Frittata with Chocolate Zucchini Muffins
40 Min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 Min
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
1 Std.
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 Std. 45 Min
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 Min
Beef Jungle Curry
1 Std.
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 Min
Chipotle Caesar Salad
30 Min
Chili Taco Dip
1 Std.
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.