Geräte und Zubehör
Fresh Fruit Tarts
Zubereitung 1 Std. 10 Min
Gesamt 7 Std. 5 Min
6 portions
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter cold, diced120 g
-
plain flour plus extra for dusting175 g
-
icing sugar50 g
-
egg yolks from medium eggs2
Crème Pâtissière
-
whole milk500 g
-
caster sugar70 g
-
cornflour40 g
-
large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
vanilla pod seeds only (see tip)1
Assembly
-
apricot jam160 g
-
water30 g
-
mixed fresh fruit thinly sliced (e.g. blueberries, raspberries, kiwi fruit, strawberries)450 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
11 g
Brennwert
2423 kJ /
578 kcal
Fett
26 g
Kohlenhydrate
73 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Strawberry Lemonade
10 Min
Choux Pastry
2 Std.
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2 Std. 10 Min
Crème Pâtissière
15 Min
Chocolate Brioche Buns
4 Std. 45 Min
Custard Layers
2 Std. 20 Min
Red Berry Cheesecakes in Jars
4 Std.
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Blueberry and Lavender Bundt Cake
2 Std. 45 Min
Strawberry Bavarois
6 Std.
Estonian Kringle (Estonia)
1 Std. 40 Min
Mango Swiss Roll
40 Min