Geräte und Zubehör
Pistache en amandel filo spiraal
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
12 porties
Zutaten
Filo spiraal
-
amandelen, gepeld100 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten125 g
-
citroen enkel de fijne zeste1
-
poedersuiker125 g
-
eiwit (medium)1
-
poedersuiker om te bestuiven
-
boter in blokjes100 g
-
filodeeg8 vellen
-
eierdooier (medium)1
-
gemalen kaneel1 snuifje
-
amandelvlokken15 g
Siroop
-
sinaasappelsap75 g
-
honing140 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
17 g
Brennwert
4853 kJ /
1160 kcal
Fett
79 g
Ballaststoffe
5 g
Kohlenhydrate
100 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hemelse desserts
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Keine Bewertungen
Drie soorten melk cake
2 Std.
Driekoningentaart 100% chocolade
1 Std. 35 Min
Spookachtige snacks
1 Std. 15 Min
Vegan kruimeldeeg
45 Min
Pizzarolletjes met worst
1 Std. 20 Min
Pâté in korst
10 Std.
Pastilla met kip
1 Std. 10 Min
Speltbrood
1 Std. 45 Min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Brood van gierstmeel
2 Std. 35 Min