Geräte und Zubehör
Pistache en amandel filo spiraal
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
12 porties
Zutaten
Filo spiraal
-
amandelen, gepeld100 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten125 g
-
citroen enkel de fijne zeste1
-
poedersuiker125 g
-
eiwit (medium)1
-
poedersuiker om te bestuiven
-
boter in blokjes100 g
-
filodeeg8 vellen
-
eierdooier (medium)1
-
gemalen kaneel1 snuifje
-
amandelvlokken15 g
Siroop
-
sinaasappelsap75 g
-
honing140 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
17 g
Brennwert
4853 kJ /
1160 kcal
Fett
79 g
Ballaststoffe
5 g
Kohlenhydrate
100 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hemelse desserts
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pitabrood
2 Std.
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Keine Bewertungen
Tunesische Chorba
45 Min
Pizzadeeg
1 Std.
Slagroom
10 Min
Driekoningentaart met hazelnoten
Keine Bewertungen
Baba met rum
Keine Bewertungen
Chocoladetaart met sinaasappel
2 Std. 40 Min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 Min
Karamelijs
Keine Bewertungen
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 Min
Pudding met aardbei en peer
Keine Bewertungen