Geräte und Zubehör
Stir-fried Prawns with Spring Onions
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
2 portions
Zutaten
-
spring onions cut in pieces (4 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
raw prawns, peeled trimmed (see tip)300 g
-
rice wine1 Tbsp
-
fresh red chilli (optional) thinly sliced1
-
fine sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
33 g
Brennwert
841 kJ /
231 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
0.1 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese Seafood
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 Min
Lemon Chicken
25 Min
Steamed Garlic Prawns
30 Min
Stir-fried Clams
35 Min
Squid with Ginger and Soy
40 Min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 Std. 15 Min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 Min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 Min
Salted Vegetables Duck Soup
2 Std. 5 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Sweet And Sour Prawns
25 Min