
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g sızma zeytinyağı üzerinde gezdirmek için ekstra zeytinyağı
- 370 g karışık sebze (örn. havuç, pırasa, kereviz sapı), dilimlenmiş (1 cm)
- 1 tk tuz kalamar için ekstra tuz
- 1 tutam toz karabiber kalamar için ekstra karabiber
-
350
g kuru börülce en az 4 saat ıslatılmış (bk. öneriler)
oder 350 g yeşil mercimek durulanmış ve süzdürülmüş - 120 g soğan ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 40 g sızma zeytinyağı
-
500
g olgun domates parçalara bölünmüş
oder 500 g konserve domates - 15 g domates salçası
- 1 yk tatlı kırmızı toz biber
- 1 tk tuz
- 1 tutam toz karabiber
- 350 g su
-
1
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
oder ¾ tk toz sebzeli çeşni -
1000
g bebek kalamar, bütün
oder kalamar halkası taze veya donuk (çözdürülmüş) - 270 g karışık sebze (örn. havuç, pırasa, kereviz sapı) dilimlenmiş (1 cm)
- 20 g limon suyu (optional)
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 320 kcal / 1339 kJ
- Eiweiß
- 32 g
- Fett
- 9 g
- Kohlenhydrate
- 22 g
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