Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 yumurta sarısı
- 50 g süzme yoğurt
- 25 g limon suyu
- 1 ¾ tk tuz
- 125 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g tereyağı, küp küp kesilmiş
- 30 g riviera zeytinyağı
- 10 g un
- 650 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm), (bk. öneriler)
- 1 kuru defne yaprağı
- 1 diş sarımsak
- 500 g su
- 600 g kereviz kökü, küp küp kesilmiş (2 cm), kararmamaları için limonlu suda bekletilmiş
- 3 - 4 adet kereviz yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 2333.2 kJ / 558.2 kcal
- Eiweiß
- 32.3 g
- Kohlenhydrate
- 7.8 g
- Fett
- 44.4 g
- Ballaststoffe
- 7 g
Alternative Rezepte
Zeytinyağlı Yer Elması
1 Std.
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Kabak Tatlısı
7h
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1 Std. 15 Min
Tarçınlı Kıtır Ceviz
50 Min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 Min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25u. 10min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1 Std.
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1h 10min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 Min
Eski Kaşarlı Kabak Pizza
40 Min