
Kompatible Versionen
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g soğan ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 20 g taze zencefil soyulmuş, ince dilimlenmiş (2 mm)
- 60 g portakal marmeladı
- 1 tutam taze kekik yaprağı
- 20 g zeytinyağı
-
20
g balzamik sirke
oder 20 g şeri sirkesi -
50
g porto şarabı
oder tatlı kırmızı şarap - 550 g su
- 1 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
-
2
ördek göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yakl. 150-200 g) (bk. öneriler)
oder 2 tavuk göğsü, derisiz (her biri yakl 225 g), boydan ikiye kesilmiş - 350 g patates soyulmuş, parçalara bölünmüş (1 cm)
- ½ tk toz tatlı kırmızı biber toz
- 30 g tereyağı
- 120 g süt
- 120 - 150 g taze börülce temizlenmiş, gerekiyorsa ikiye bölünmüş
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 750 kcal / 3136 kJ
- Eiweiß
- 43 g
- Fett
- 33 g
- Kohlenhydrate
- 60 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Buharda pişmiş balık filetoları
25 Min
Domates Soslu Hindi Köfteleri
30 Min
Sebze Suyu
40 Min
İtalyan Baharat Karışımı
15 Min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1 Std. 15 Min
Chawan Mushi - Japon Usulü Buharda Yumurta
35 Min
Somon, Kinoa, Beyaz Peynir ve Karışık Sebzeli Salata
50 Min
Sebzeli Chili Biberli Kinoa Salatası
50 Min
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45 Min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1 Std.
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 Min
Tavuklu Pilav
1 Std. 10 Min