Geräte und Zubehör
Et Bulyon
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
parça et, sinirsiz, kemiksiz küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)300 g
-
karışık sebze (ör. kereviz sapı, havuç, soğan, sarımsak veya kereviz), parçalara bölünmüş (3-4 cm)300 g
-
karışık taze ot (ör. adaçayı, biberiye), sadece yaprakları4 dal
-
tuz iri taneli150 g
-
30 g kırmızı şarapsu30 g
-
kuru defne yaprağı1
-
karanfil1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porsiyon
Eiweiß
59 g
Brennwert
2754 kJ /
658 kcal
Fett
38 g
Ballaststoffe
7.3 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kolay Fikirler
200 Rezepte
Türkei
Türkei
Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 Min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Keine Bewertungen
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
30 Min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2 Std. 20 Min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 Min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 Min
Soslu Tavuk Köftesi
50 Min
Tavuk Bulyon
45 Min
Sebze Bulyon
1 Std.
Sindirim Çayı
35 Min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 Min
Kadınbudu Köfte ve Patates Püresi
1 Std. 30 Min