Kompatible Versionen
Domates Çorbası, Ispanaklı Rulo Omlet ve Buharda Sebze
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g sızma zeytinyağı, servis etmek için ekstra zeytinyağı
- 60 g peynir, orta-sert (örn. Gravyer, Emmental, Çedar), parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 2 diş sarımsak
- 50 g sızma zeytinyağı
- 50 g beyaz ekmek, hafif bayatlamış, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 200 g dondurulmuş, doğranmış ıspanak, çözdürülmüş
- 4 adet yumurta
- 1 tk tuz
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g havuç, parçalara bölünmüş
-
700
g olgun domates, parçalara bölünmüş
oder 700 g konserve domates - 6 - 8 yaprak fesleğen yaprağı
- 500 g su
-
1
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon,
oder ¾ tk toz sebzeli çeşni - 400 g karışık sebze (örn. biber, kabak, patlıcan), parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 1654 kJ / 395 kcal
- Eiweiß
- 17 g
- Kohlenhydrate
- 19 g
- Fett
- 26 g
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