
Geräte und Zubehör
Steamed Pepper Chicken
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
2 portions
Zutaten
-
white peppercorns15 g
-
fresh ginger cut in slices60 g
-
whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper2
-
salt⅛ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 ½ tbsp
-
water1200 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
398 kcal /
1667 kJ
Eiweiß
52 g
Fett
13 g
Kohlenhydrate
11 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Natrium
426 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Nourishing Confinement Food
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Lemonade
5 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min