Geräte und Zubehör
Steamed Pepper Chicken
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
2 portions
Zutaten
-
white peppercorns15 g
-
fresh ginger cut in slices60 g
-
whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper2
-
salt⅛ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 ½ tbsp
-
water1200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
426 mg
Eiweiß
52 g
Brennwert
1667 kJ /
398 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nourishing Confinement Food
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Steamed Chicken Essence
1 Std. 10 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Mock Fin Soup
35 Min
Ginger Pork
25 Min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 Min
Old Cucumber Soup
Keine Bewertungen
ABC Soup
1 Std. 10 Min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 Min
Chicken adobo
30 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min