Geräte und Zubehör
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
5 portions
Zutaten
-
beef tenderloin partially frozen, cut in thin slices250 g
-
chicken thigh fillets skinless, partially frozen, cut in thin slices100 g
-
grated coconut50 g
-
shallots30 g
-
garlic cloves10 g
-
fresh red chillies deseeded30 g
-
bird's eye chillies (cili padi)3
-
fresh ginger15 g
-
fresh galangal15 g
-
kaffir lime leaves3
-
ground coriander½ tsp
-
candlenuts3
-
salt1 tsp
-
brown sugar1 tbsp
-
tamarind paste deseeded1 tbsp
-
cooking oil50 g
-
fresh lemongrass cut into 18 cm length, plus additional 1 stalk, cut into 3 pieces10 stalks
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
15 g
Brennwert
1105 kJ /
264 kcal
Fett
19 g
Ballaststoffe
1.4 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Party Bites
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Gula Melaka Kaya
35 Min
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Mapo tofu
30 Min
Singapore Chilli Crab
50 Min
Beef Rendang
1 Std. 30 Min
Toasted Peanuts
20 Min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 Min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 Std. 40 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Sambal Brinjal
40 Min
Sambal Kangkung
10 Min