Geräte und Zubehör
Yellow Chicken Adobo
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
8 portions
Zutaten
-
kabocha squash peeled, cut into half-moons (½ in. thick)14 oz
-
cauliflower florets10 oz
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
garlic cloves6
-
ground turmeric2 tbsp
-
dried red chili flakes2 tsp
-
salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
canned coconut milk divided27 oz
-
tapioca starch2 tbsp
-
chicken thighs, air-chilled, boneless, skinless halved lengthwise32 oz
-
white vinegar5 oz
-
ginger peeled, thinly sliced1 oz
-
honey1 oz
-
fish sauce1 tbsp
-
soy sauce low sodium1 tsp
-
1 fresh Fresno chili, stems and seeds removed, slicedfresh jalapeño chili stems and seeds removed, sliced1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
26 g
Brennwert
1653 kJ /
395 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Tasty Chicken
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Minestrone
45 Min
Asian-style fish fillets
30 Min
Chicken Adobo
1 Std. 25 Min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Chicken and Pineapple Wraps
1 Std. 20 Min
Beef Chili
1 Std. 5 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Beef Stroganoff
1 Std.