
Geräte und Zubehör
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
oil1 tsp
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices1 - 2
-
Chicken stock paste (see Tip)2 tsp
-
water600 g
-
coconut milk400 g
-
chicken thigh fillets cut into strips (1 x 6 cm)450 g
-
fish sauce2 tbsp
-
lemongrass white part only, cut into halves1 stalk
-
raw sugar1 tsp
-
fresh kaffir lime leaves4
-
lime juice2 tbsp
-
fresh coriander leaves only, for garnishing3 - 4 sprigs
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
982.4 mg
Eiweiß
15.1 g
Brennwert
972.5 kJ /
231.5 kcal
Fett
17.8 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
10.4 g
Kohlenhydrate
3.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pad kra pow
45 Min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 Min
Som tum (Thai green papaya salad)
20 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1 Std. 40 Min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 Std.
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Tom kha prawns
25 Min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 Min
Thai Green Curry Chicken
30 Min