
Geräte und Zubehör
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 25 Min
4 portions
Zutaten
Rice rolls
-
oil for greasing
-
hot water500 g
-
white rice flour500 g
-
plain flour80 g
-
water1250 g
-
salt1 tsp
Coconut gravy
-
water700 g
-
whole mackerel (ikan kembong), gutted and descaled1000 g
-
shallots50 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger10 g
-
shrimp paste (belacan)10 g
-
dried tamarind pieces (asam keping)3
-
coconut milk300 g
-
sugar (optional) adjust to taste2 tsp
-
salt adjust to taste3 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
long beans thinly sliced40 g
-
fresh mung bean sprouts50 g
-
torch lily (bunga kantan) , bud only, shredded1
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
975 kcal /
4080 kJ
Eiweiß
63 g
Fett
23 g
Kohlenhydrate
125 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
15 g
Natrium
2768 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Celebrate Eid Al-Fitr
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Kuih Qasidah (Terengganu Savoury Cake)
50 Min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2 Std. 40 Min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 Min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1 Std.
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 Std. 20 Min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1 Std. 5 Min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 Min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 Min