Geräte und Zubehör
Chicken Rendang
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
8 portions
Zutaten
-
shallots70 g
-
garlic cloves5
-
dried chillies deseeded, soaked to soften15 g
-
fresh lemongrass1 stalk
-
fresh ginger10 g
-
fresh turmeric10 g
-
galangal10 g
-
candlenuts3
-
cooking oil50 g
-
star anise2
-
cloves3
-
cardamom pods3
-
cinnamon stick1
-
whole chicken cut into 16 pieces1200 g
-
cumin powder½ tsp
-
coriander powder¾ tsp
-
fennel powder½ tsp
-
dried tamarind2 pieces
-
salt3 ½ tsp
-
coconut milk200 g
-
palm sugar40 g
-
kerisik (toasted coconut paste)100 g
-
coconut cream100 g
-
kaffir lime leaves5
-
turmeric leaves thinly sliced, plus extra as garnishing2 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
992.7 mg
Eiweiß
30.1 g
Brennwert
2358 kJ /
563.6 kcal
Fett
42.2 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
15.8 g
Kohlenhydrate
14.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
There is always Room at our Table
36 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Ultimate Ice Blended Bandung
10 Min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2 Std. 40 Min
Ayam Masak Kicap
40 Min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 Min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 Std. 20 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Curry Mee
30 Min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 Min