Geräte und Zubehör
Thai Steamed Fish With Lime
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh coriander leaves only1 tbsp
-
garlic cloves10
-
bird's eye chillies (chilli padi) adjust to taste5
-
fresh red chillies deseeded2
-
sugar1 tbsp
-
lime juice (approx 4 limes)50 g
-
fish sauce3 tbsp
-
water600 g
-
homemade chicken stock powder1 tsp
-
fresh lemongrass4 stalks
-
barramundi fish (siakap) (1 whole fish), gutted and descaled, scored (see tips)600 g
-
fresh green lime cut in thin slices, to garnish1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
22.1 g
Brennwert
502 kJ /
120 kcal
Fett
1.1 g
Ballaststoffe
0.2 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kitchen Meastro
10 Rezepte
International
International
Spicy Asian
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Masala Squid
25 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Tom Yum Goong
30 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Nasi Lemak
45 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min
Chicken Porridge
35 min