
Geräte und Zubehör
Butternut Squash and Apple Soup
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
8 portions
Zutaten
-
onion quartered (approx. ½ onion)4 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
butternut squash stem removed, cut into pieces (1 in.) (approx. 1 sm. squash) (see Tip)24 oz
-
green apples quartered (approx. 2 med. apples)12 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.) (approx. 1 carrot)2 oz
-
celery cut into pieces (2 in.) (approx. 1 stalk)2 oz
-
water24 oz
-
vegetable stock paste1 ½ heaping tbsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
heavy whipping cream (optional)2 oz
-
ground black pepper½ tsp
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
131 kcal /
548 kJ
Eiweiß
2 g
Fett
7 g
Kohlenhydrate
19 g
Ballaststoffe
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Veggie Table
51 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Leek and Potato Soup
40 Min
Apple Sauce
20 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Vegetable Soup
35 Min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Pea Soup
30 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Tomato Basil Soup
40 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Basic Soup Purée
45 Min