Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
TM6 TM5 TM31

Turkey roulade with pancetta and porcini sauce

4.0 ( 1 Bewertung )

Zutaten

  • 1 sprig fresh rosemary
  • 600 g turkey breast fillet, skinless, boneless butterflied
  • 8 processed cheese slices
  • 260 g pancetta sliced
    oder 260 g prosciutto sliced
  • 1 garlic clove
  • 1 shallot cut in half
  • 30 g butter
  • 300 g water
  • 200 g dry white wine
  • ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 20 g dried porcini mushrooms soaked and squeezed
  • 5 drops Worcestershire sauce
  • 50 g cream, min. 30% fat
  • 2 pinches freshly ground black pepper

Nährwerte
pro 8 portions
Brennwert
3403 kcal / 14238 kJ
Eiweiß
263 g
Fett
255 g
Kohlenhydrate
16 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte