Geräte und Zubehör
Turkey rolls with gorgonzola
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
turkey escalopes10
-
shallot1
-
extra virgin olive oil40 g
-
fresh baby spinach washed and dried200 g
-
Gorgonzola or other type of blue cheese (e.g. Roquefort, Stilton), cut into pieces250 g
-
water700 g
-
milk150 g
-
plain flour20 g
-
fine salt1 teaspoon
-
freshly ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
51.5 g
Brennwert
2130 kJ /
509 kcal
Fett
30.5 g
Ballaststoffe
1.2 g
Kohlenhydrate
7.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on Poultry
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 Min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20 Min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 Std. 10 Min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 Min
Cachupa with pork and beans
Keine Bewertungen
Balsamic salmon and courgette noodles
25 Min
Hazlenut and Sunflower Spread
8 Std. 10 Min
Polenta
1 Std.
Neapolitan
Keine Bewertungen
Beef Stroganoff
45 Min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min