Geräte und Zubehör
Spinach potato soup with savoury egg custard
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
Savoury egg custard
-
eggs4
-
full cream milk100 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Spinach potato soup
-
brown onion cut into halves80 g
-
oil20 g
-
celeriac40 g
-
carrots cut into pieces (2 cm)100 g
-
potatoes cut into pieces (2 cm)200 - 250 g
-
leeks white part only, cut into slices (1 cm)80 g
-
water800 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)1 heaped tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground pepper plus extra to taste¼ tsp
-
250 g frozen spinach leaves, defrostedfresh spinach leaves250 g
-
thickened cream80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
8 g
Brennwert
797 kJ /
191 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
2.5 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Carrot and coriander soup
30 Min
Zucchini soup
25 Min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Broccoli almond soup
30 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Smooth fennel and carrot soup
40 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Lentil and spinach soup
50 Min
Smooth cauliflower soup
50 Min