Geräte und Zubehör
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 stuks
Zutaten
Knoedels
-
melk120 g
-
suiker30 g
-
boter20 g
-
2 tl gedroogde instant gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
bloem280 g
-
zout¼ tl
-
ei1
-
boter plus extra om in te vetten
-
chocolade (ong. 100 g)16 stukken
-
water500 g
Kersensaus
-
kersen ontpit, vers of ontdooid600 g
-
maïsmeel (zetmeel)10 - 15 g
-
suiker naar smaak30 - 40 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
4 g
Brennwert
663 kJ /
158 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
1.2 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
Chocolade babka
3 Std.
Brioche
5 Std.
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Pierogi met vlees
1 Std.
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Mini panettone
Keine Bewertungen
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen
Taart van pindakaas en chocolade
1 Std. 20 Min
Spinazie- en tomatenquiche
1 Std. 45 Min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 Std. 50 Min
Piña Colada sorbet
30 Min