Geräte und Zubehör
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 stuks
Zutaten
Knoedels
-
melk120 g
-
suiker30 g
-
boter20 g
-
2 tl gedroogde instant gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
bloem280 g
-
zout¼ tl
-
ei1
-
boter plus extra om in te vetten
-
chocolade (ong. 100 g)16 stukken
-
water500 g
Kersensaus
-
kersen ontpit, vers of ontdooid600 g
-
maïsmeel (zetmeel)10 - 15 g
-
suiker naar smaak30 - 40 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
4 g
Brennwert
663 kJ /
158 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
1.2 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mout milkshake
10 Min
Worstmummies
Keine Bewertungen
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 Std. 40 Min
Chocolade en banaan charlotte
Keine Bewertungen
Rogge flatbreads
Keine Bewertungen
Bevroren aardbeidaiquiri
10 Min
Gevulde veggieslakken
45 Min
Lasagnerolletjes
1 Std.
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1 Std. 20 Min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 Min
Advocaat
10 Min