Geräte und Zubehör
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 stuks
Zutaten
Knoedels
-
melk120 g
-
suiker30 g
-
boter20 g
-
2 tl gedroogde instant gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
bloem280 g
-
zout¼ tl
-
ei1
-
boter plus extra om in te vetten
-
chocolade (ong. 100 g)16 stukken
-
water500 g
Kersensaus
-
kersen ontpit, vers of ontdooid600 g
-
maïsmeel (zetmeel)10 - 15 g
-
suiker naar smaak30 - 40 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
4 g
Brennwert
663 kJ /
158 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
1.2 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Caramel vanille bourbon saus
Keine Bewertungen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Lactosevrije warme chocolademelk
Keine Bewertungen
Vegetarisch Medaillons
Keine Bewertungen
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Kokosnoot en chocoladesorbet
Keine Bewertungen
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.
Kweeperentaart
8 Std.
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Avocadomayonaise
15 Min