Vegetarian Chilli
TM6 TM5

Vegetarian Chilli

4.2 (6 Bewertungen)

Zutaten

  • 200 g red onions, quartered
    oder onions, quartered
  • 20 g garlic cloves
  • 1 fresh red chilli, deseeded if desired
  • 10 g olive oil
  • 750 g tomatoes, cut in pieces
    oder tinned chopped tomatoes
  • 200 g mixed peppers (e.g. red and green), cut in thin strips (approx. 2 cm long)
  • 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
  • 150 g tinned sweetcorn, drained
  • 480 g tinned kidney beans, drained (approx. 2 x 400 g tins)
  • 6 vegetarian sausages (450-600 g)
  • 3 - 4 sprigs fresh coriander, leaves only
    oder fresh flat-leaf parsley, leaves only

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1745 kJ / 418 kcal
Eiweiß
24 g
Kohlenhydrate
27 g
Fett
21 g
Ballaststoffe
13.3 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 77 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte