Geräte und Zubehör
Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate
Zubereitung 10 Min
Gesamt 9 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
tinned coconut milk (1 x 400 g tin), chilled in fridge for approx. 8 hours400 g
-
peanuts, roasted, unsalted200 g
-
bananas ripe (see tips), sliced, then frozen600 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets130 g
-
coconut oil20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
13 g
Brennwert
2293 kJ /
548 kcal
Fett
38 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 Std. 10 Min
Peanut Butter Fudge (No Added Sugar)
2 Std. 15 Min
Hot Chocolate
10 Min
Green Smoothie
10 Min
Sesame and Chia Seed Loaf
2 Std. 20 Min
Avocado and Banana Ice Cream
6 Std. 15 Min
Raspberry and Lime Mousse
5 Min
Paleo Breakfast Cereal
30 Min
Cake in a Jar
35 Min
Gluten Free Bread
1 Std. 40 Min
Allergen Friendly Crispy Chicken Goujons
30 Min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 Std. 50 Min