Geräte und Zubehör
Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate
Zubereitung 10 Min
Gesamt 9 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
tinned coconut milk (1 x 400 g tin), chilled in fridge for approx. 8 hours400 g
-
peanuts, roasted, unsalted200 g
-
bananas ripe (see tips), sliced, then frozen600 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets130 g
-
coconut oil20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
13 g
Brennwert
2293 kJ /
548 kcal
Fett
38 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50 Min
Barbecue Beanburger Sliders
1 Std. 50 Min
Chocolate Chip Muffins
1 Std.
Rice pudding
1 Std.
Pumpkin Soup
35 Min
Coleslaw
10 Min
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Paleo Breakfast Cereal
30 Min
White Chocolate Cheesecake
16 Std.
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1 Std. 30 Min