Geräte und Zubehör
Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate
Zubereitung 10 Min
Gesamt 9 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
tinned coconut milk (1 x 400 g tin), chilled in fridge for approx. 8 hours400 g
-
peanuts, roasted, unsalted200 g
-
bananas ripe (see tips), sliced, then frozen600 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets130 g
-
coconut oil20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
13 g
Brennwert
2293 kJ /
548 kcal
Fett
38 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gluten-free Chocolate Brownies
1 Std.
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3 Std. 20 Min
Soya Milk Ice Cream
10 Std. 15 Min
Almond Ice Cream (No Added Sugar)
10 Std. 45 Min
Chai Spiced Rice Pudding
1 Std. 5 Min
Banana Split
45 Min
Wholefood Pancakes with Vanilla and Cinnamon Poached Apples
1 Std. 25 Min
Apple and Radish Juice
5 Min
Gluten-free Pizza
30 Min
Gluten Free Dark Chocolate & Chestnut Cream
50 Min
Gluten Free Cheese Choux
1 Std.
Hot Chocolate
10 Min