Geräte und Zubehör
Apricot Danish Pastries
Zubereitung 25 Min
Gesamt 40 Min
9 pieces
Zutaten
-
quick puff pastry, homemade (see tip)490 g
-
granulated sugar50 g
-
blanched almonds50 g
-
unsalted butter soft50 g
-
plain flour for dusting
-
medium egg beaten1
-
tinned apricot halves drained9
-
apricot jam mixed with 1 tsp hot water, for glazing30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
2.5 g
Brennwert
590 kJ /
141 kcal
Fett
8.4 g
Kohlenhydrate
13.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Unbaked Marbled Cheesecake
4 Std. 35 Min
Chocolate Orange Steamed Pudding
3 Std.
Sticky Toffee Sponge Cake
1 Std. 30 Min
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55 Min
Ice Cream Layer Cake
43 Std. 35 Min
Pizza Dough (TM5 Metric)
1 Std.
Sponge cake
1 Std. 50 Min
Baked Peaches with Meringue Topping
40 Min
Chocolate Caramel Bake with Walnuts
1 Std. 40 Min
Berries and Cream Layer Cake
2 Std. 15 Min
Cake in a Jar
35 Min
Unbaked Marbled Cheesecake
4 Std. 35 Min