Spinach and tomato quiche

Spinach and tomato quiche

4.4 5 Bewertungen
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
8 pieces

Zutaten

Pastry
  • vegan margarine cold, cut into pieces, plus extra for greasing
    120 g
  • wheat flour
    250 g
  • vegan margarine cold, cut into pieces
    120 g
  • water cold
    60 g
  • fine salt
    ½ tsp
Topping and preparation
  • garlic cloves
    1 - 2
  • soy flour full fat, as egg replacement
    30 g
  • water
    60 g
  • silken tofu drained
    400 g
  • olive oil
    30 g
  • nutritional yeast
    2 tbsp
  • starch
    1 tbsp
  • fine salt
    1 tsp
  • freshly ground black pepper
    ¼ tsp
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • spinach leaves, frozen defrosted, well drained, roughly chopped (see tip)
    200 g
  • breadcrumbs vegan
    2 tbsp
  • cherry tomatoes cut in half
    150 g
  • flaked almonds
    30 g

Nährwerte pro 1 piece

Brennwert 353 kcal / 1480 kJ
Eiweiß 11 g
Fett 21 g
Kohlenhydrate 29 g
Ballaststoffe 3.8 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen