Two-layer chocolate cake
TM6 TM5 TM31

Two-layer chocolate cake

3.3 (19 Bewertungen)

Zutaten

  • 200 g cashews (see Tips), for cashew icing
  • water, for soaking

Cake

  • 230 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 250 g zucchini, cut into pieces (3-4 cm)
  • 200 g banana, broken into pieces
  • 150 g pure maple syrup
  • 100 g brown sugar (see Tips)
  • 4 eggs
  • 100 g milk
  • 450 g wholemeal self-raising flour
  • ½ tsp baking powder
  • 60 g raw cacao powder (see Tips)

Chocolate cashew icing

  • 80 g brown sugar
  • 60 g milk
  • 30 g raw cacao powder (see Tips)
  • 250 g cream cheese, softened and cut into cubes (3 cm)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2670.5 kJ / 635.8 kcal
Eiweiß
13.1 g
Kohlenhydrate
57.6 g
Fett
38.6 g
gesättigte Fettsäuren
10.5 g
Ballaststoffe
8.2 g
Natrium
372.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte