White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)

4.3 4 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
24 pieces

Zutaten

  • good-quality white chocolate broken into pieces
    180 g
  • self-raising flour plus extra to dust
    380 g
  • unsalted butter cut into pieces
    125 g
  • coffee sugar crystals plus extra to sprinkle
    125 g
  • sea salt
    1 - 2 pinches
  • eggs
    3
  • brandy
    30 g
  • vanilla bean extract
    1 tsp
  • freeze-dried raspberries plus extra to sprinkle
    30 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 piece

Natrium 215 mg
Eiweiß 3 g
Brennwert 703.7 kJ / 168.2 kcal
Fett 7.5 g
Ballaststoffe 0.5 g
gesättigte Fettsäuren 4.4 g
Kohlenhydrate 21.5 g

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