Geräte und Zubehör
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
Pudding
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
white chocolate broken into pieces80 g
-
plain flour160 g
-
baking powder2 tsp
-
caster sugar80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
full cream milk120 g
-
egg1
-
frozen raspberries160 g
Sauce
-
white chocolate broken into pieces80 g
-
full cream milk300 g
-
caster sugar50 g
-
cornflour3 tsp
-
water1100 g
-
flaked almonds toasted, for decorating20 g
-
icing sugar for decorating
-
pouring (whipping) cream (optional) for serving200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
176 mg
Eiweiß
9.7 g
Brennwert
2526.2 kJ /
601.3 kcal
Fett
32.5 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
21 g
Kohlenhydrate
69.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chocolate addiction
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Layered Jaffa® slice
2 Std. 30 Min
Salted caramel slice
2 Std. 30 Min
Custard
10 Min
Béchamel sauce
20 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Chocolate self-saucing pudding
50 Min
Gluten free chicken and leek pies
3 Std. 20 Min
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Vanilla slice
26 Std. 5 Min
Wagon wheel slice
2 Std. 40 Min
Buttermilk scones
35 Min
Cheese and bacon cob loaf
1 Std. 20 Min