Geräte und Zubehör
Classic Swiss Fondue
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
Emmental cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)7 oz
-
Gruyère cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided21 oz
-
dry white wine divided15 oz
-
corn starch (approx. 2 heaping tbsp)1 oz
-
Kirsch (see Tip)1 oz
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
39 g
Brennwert
2615 kJ /
625 kcal
Fett
41 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cheese Please!
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Sweet Onion and Maple BBQ Sauce
30 min
Easy Cheese Souffles
1 h
Beef Wellington (Ben)
10 h 10 min
Béarnaise sauce
15 min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 min
Chocolate Orange Mousse
2 h 20 min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Caramelized Red Onion Chutney
24 h
Lemon Risotto
30 min