Spanish Tortilla - Tortilla Española

Spanish Tortilla - Tortilla Española

3.9 59 Bewertungen
Zubereitung 25 Min
Gesamt 45 Min
6 portions

Zutaten

  • olive oil plus extra to fry
    3 ½ oz
  • water
    3 ½ oz
  • yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)
    7 oz
  • waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)
    17 ½ oz
  • fine sea salt
    1 tsp
  • large eggs
    6
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 491.4 mg
Eiweiß 10.6 g
Brennwert 1341.5 kJ / 320.6 kcal
Fett 23 g
Ballaststoffe 2.4 g
gesättigte Fettsäuren 4.4 g
Kohlenhydrate 18.1 g

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