Geräte und Zubehör
Thai Burger
Zubereitung 30 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh lemon grass tough outer layer removed, cut in pieces (1 cm)1 stalk
-
fresh red chilli halved, deseeded (see tip)1
-
garlic cloves2
-
spring onions cut in lengths (2 cm)2
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
button mushrooms halved200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pork mince, or mixed minced meat, broken in piecesbeef mince broken in pieces400 g
-
fish sauce1 Tbsp
-
sunflower oil for frying
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
22 g
Brennwert
1337 kJ /
320 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
1.7 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thai Kitchen
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 Std. 40 Min
Prawn And Chicken Laksa
40 Min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 Std. 35 Min
Thai burgers
30 Min
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Beef Korma
2 Std. 25 Min
Thai Fishcakes
1 Std. 10 Min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 Std.
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 Std. 10 Min
Cape Malay Chicken Curry
1 Std.
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 Std.