Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
TM6 TM5 TM31

Arroz a la Mexicana (Mexican rice)

2.9 (58 Bewertungen)

Zutaten

  • 50 g brown onion
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
  • 30 g olive oil
  • 250 g long grain rice
  • 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tbsp tomato paste
  • 1 tsp sweet paprika
  • 600 g water
  • 180 g fresh tomatoes, blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
  • 50 g carrot, peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)
  • 50 g frozen green peas
  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only, cut into pieces

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1360.5 kJ / 323.8 kcal
Eiweiß
6 g
Kohlenhydrate
54.5 g
Fett
8.3 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Ballaststoffe
3.6 g
Natrium
446.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte