Geräte und Zubehör
Croissants
Zubereitung 45 Min
Gesamt 16 Std.
12 piece
Zutaten
-
water80 g
-
full cream milk80 g
-
dried instant yeast or 10 g fresh yeast, crumbled1 tsp
-
plain flour plus extra to dust350 g
-
milk powder8 g
-
caster sugar35 g
-
unsalted butter (1 whole 170 g block, cold and 35 g cut into cubes), plus extra to grease205 g
-
sea salt½ tsp
-
egg beaten1
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
108.4 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
1049.4 kJ /
250.8 kcal
Fett
14.8 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
9.1 g
Kohlenhydrate
25.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sourdough Baguettes
15 Std.
Soft cinnamon doughnuts
50 Min
Cherry Nut Shortbread (Metric)
1 Std. 20 Min
Indian Bafauri Dhal Patties
4 Std. 30 Min
Mayonnaise
5 Min
Chinese egg noodles
1 Std.
Mini triple layer bundts
35 Min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6 Std. 10 Min
Strawberry and thyme butter
10 Min
Biscuit pops
2 Std. 5 Min
Chocolate and strawberry domes
51 Std.
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies) Metric
1 Std. 20 Min