Geräte und Zubehör
Chicken and Chinese sausage rice
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
dried shiitake mushroom stems removed, cut into slices15 g
-
boiling water to soak
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (4 cm)430 - 450 g
-
light soy sauce30 g
-
oyster sauce35 g
-
dark soy sauce10 g
-
ground white pepper⅔ tsp
-
sesame oil¾ tsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger cut into pieces (1-2 cm)15 g
-
Chinese sausages (approx. 90 g) , cut into slices1 ½
-
vegetable oil15 g
-
water240 g
-
Shaoxing wine (optional)20 g
-
white sugar⅓ tsp
-
jasmine rice rinsed230 g
-
spring onions/shallots sliced, to garnish½ - 1 ½ sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1291.8 mg
Eiweiß
35.8 g
Brennwert
2561.9 kJ /
612.3 kcal
Fett
23.6 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
7.3 g
Kohlenhydrate
61.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Braised Yee Mee
30 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Spicy Black Pepper Chicken
50 Min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 Min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15 Min
Pork Belly Cabbage Rice
45 Min
Honey BBQ Chicken
1 Std.
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Pad kra pow
45 Min