Geräte und Zubehör
Patates ve Sebze Püresi
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
2 porsiyon
Zutaten
-
sebze (ör. kabak, havuç, kereviz, bezelye, karnabahar, brokoli), küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm) (bk. öneriler)200 g
-
patates kabuğu soyulmuş, dilimlenmiş (0.5 cm), ortalama 100-140 gramlık patateslerden300 g
-
tuz½ tk
-
süt130 g
-
tereyağı15 g
-
muskat, toz (isteğe bağlı)1 tutam
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
816.5 mg
Eiweiß
8.6 g
Brennwert
1183.5 kJ /
282.9 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
7.3 g
gesättigte Fettsäuren
5.4 g
Kohlenhydrate
43.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 Min
Rendelenmiş patates
15 Min
Kavunlu Dondurma
6 Std.
Dondurulmuş Ispanak Püresi
35 Min
Sebzeli Nohut Yahnisi
45 Min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Keine Bewertungen
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Keine Bewertungen
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 Min
Önceden Pişirilmiş Pirinç Unu
40 Min
Yulaflı Meyve Püresi
20 Min
Sebzeli Etli Püre
35 Min
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1 Std.