Kompatible Versionen
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1200 g su
- 500 g pancar, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
-
500
g taze fasulye, kılçıkları alınmış, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (3-4 cm)
(optional)
oder 500 g kuşkonmaz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (optional) - 500 g bal kabağı, çekirdekleri çıkarılmış, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 115 kJ / 27 kcal
- Eiweiß
- 2.2 g
- Kohlenhydrate
- 3.7 g
- Fett
- 0.4 g
- Ballaststoffe
- 2.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Yulaflı Muzlu Kek
2h
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Buharda pişmiş balık filetoları
25 Min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 Min
Küpler Halinde Havuç Püresi
Keine Bewertungen
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 Min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 Min
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
Keine Bewertungen
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1 Std.
Somon ve Rezeneli Risotto
25 Min
Sebzeli Etli Püre
35 Min
Bal Kabağı Çorbası
35 Min