Geräte und Zubehör
İmam Bayıldı
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
2 porsiyon
Zutaten
-
patlıcan (her biri yakl.150 gr)2
-
sıvı yağ kızartmak için
-
soğan ikiye bölünmüş75 g
-
diş sarımsak1
-
zeytinyağı20 g
-
domates ikiye bölünmüş75 g
-
yeşil biber küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)40 g
-
şeker½ tk
-
tuz½ tk
-
karabiber¼ tk
-
maydanoz yaprağı, taze ince kıyılmış½ - 1 dal
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
597.3 mg
Eiweiß
6.6 g
Brennwert
1082.1 kJ /
258.7 kcal
Fett
11.2 g
Ballaststoffe
18 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
40.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ramazan Sofraları
29 Rezepte
Türkei
Türkei
Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Ispanak Başı
40 Min
Fındıklı Bolonez Sos (Vejetaryen)
35 Min
Zencefilli Salata Sosu
10 Min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26 Std. 5 Min
Tavuk Dürüm
40 Min
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1 Std. 10 Min
Etli Taze Fasulye
1 Std. 10 Min
Krem Karamel (Flan)
2 Std. 45 Min
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 Min
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2 Std. 10 Min
Domates Soslu, Sebzeli, Bulgurlu Köfte
50 Min
Etli Biber Dolması
1 Std. 20 Min