Geräte und Zubehör
Spiralized Jellyfish Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
-
seasoned jellyfish100 g
-
cucumber approx. 1-2, slender type, approx. 5 cm in diameter100 g
-
carrot approx. 1-2, slender type, approx. 5 cm in diameter50 g
-
garlic cloves unpeeled2
-
sesame oil2 tsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
sugar1 tsp
-
toasted sesame seeds1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
545 mg
Eiweiß
2.4 g
Brennwert
915.6 kJ /
218.9 kcal
Fett
5.4 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
42.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter+
18 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 Min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 Std.
Bacon and spring onion potato salad
1 Std. 5 Min
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Community fave brown rice salad
55 Min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Oysters Mignonette
5 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min
Chunky Coleslaw
5 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min