Geräte und Zubehör
Volkorenbrood
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std.
8 stuk
Zutaten
-
water en een beetje om te koken350 g
-
verse gist15 g
-
volkoren tarwebloem type 150, en een beetje voor het werkblad500 g
-
zout2 volle tl
-
wit rijstmeel om te bestuiven
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
7.6 g
Brennwert
884 kJ /
208 kcal
Fett
1.4 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De smaak van ambachtelijk brood
6 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lolly's met aardbeien
Keine Bewertungen
Chocolade-Fudgecake
Keine Bewertungen
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Tiramisu met chocolade en chili
Keine Bewertungen
Paashaas apero-hapjes
Keine Bewertungen
Gember schillen
Keine Bewertungen
Sate Ayam
1 Std. 30 Min
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min
No-Bake-Tiramisu-Taart
Keine Bewertungen
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Sinaasappel Sponge Cake
1 Std.