Tomato Soup

4.7 20 Bewertungen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions

Zutaten

Tomato Soup
  • garlic cloves
    4
    4 cloves roasted garlic, homemade
  • shallots in pieces
    2 ½ oz
    2 ½ oz yellow onions, in pieces
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • ripe tomatoes quartered (see Tip)
    18 oz
  • tomato paste
    ½ oz
  • vegetable stock (optional) to desired consistency (see Tip)
    8 - 12 oz
  • smoked paprika to taste
    ½ - 1 tsp
  • sugar to taste
    1 - 2 tsp
  • salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ tsp
    ¼ tsp white pepper, to taste
  • fresh basil leaves plus extra to garnish
    6
  • dried red chili flakes to garnish

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 598.2 mg
Eiweiß 2 g
Brennwert 334 kJ / 79.8 kcal
Fett 3.9 g
Ballaststoffe 2.5 g
gesättigte Fettsäuren 0.6 g
Kohlenhydrate 10.9 g

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