Geräte und Zubehör
Blackened Fish Burger
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
6 portions
Zutaten
Sriracha Mayonnaise
-
mayonnaise115 g
-
sriracha sauce to taste30 g
-
oregano, dried1 tsp
Fish Patties
-
shallot in pieces115 g
-
panko breadcrumbs30 g
-
paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
black pepper, ground½ tsp
-
coriander, ground½ tsp
-
cayenne pepper, ground½ tsp
-
cumin, ground¼ tsp
-
680 g salmon fillet, fresh, skin on or skinless, cubedcod fillet, skinless cubed680 g
-
vegetable oil to fry
-
ciabatta bread toasted6
-
red pepper, roasted, preserved sliced, to serve
-
lettuce, any type to serve
-
potato chips to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
22 g
Brennwert
2004 kJ /
479 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A Feast for Fathers
10 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Classic madeleines
24 godz. 30 min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1 godz.
Natillas
1 godz.
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Salmorejo
2 godz. 10 min
Camembert with Cranberries and Almonds
30 min
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies) Metric
1 godz. 25 min
Keftedes (meatballs)
2 godz. 30 min
Mocha and hazelnut ice cream with toasted marshmallows
18 godz. 30 min