Geräte und Zubehör
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
2 portie
Zutaten
-
appel geschild, zonder klokhuis, in vieren gesneden1
-
dadels, ontpit2
-
havermout15 g
-
banaan30 g
-
melk150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
41 mg
Eiweiß
4.7 g
Brennwert
851.1 kJ /
203.4 kcal
Fett
3.4 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
42.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min
Zachte Appelcake
50 Min
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
Vegan Burgers
Keine Bewertungen
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Romige Feta Dip
Keine Bewertungen