Geräte und Zubehör
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
2 portie
Zutaten
-
appel geschild, zonder klokhuis, in vieren gesneden1
-
dadels, ontpit2
-
havermout15 g
-
banaan30 g
-
melk150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
41 mg
Eiweiß
4.7 g
Brennwert
851.1 kJ /
203.4 kcal
Fett
3.4 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
42.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rode Bieten Quiche met Feta
1 Std. 20 Min
Groentepannenkoekjes
20 Min
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 Min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 Min
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen
Geluksbal-raketspiezen
Keine Bewertungen
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 Min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Keine Bewertungen
Vegan pudding
15 Min
Kip tikka masala
1 Std. 10 Min
Verse Tomatensoep
30 Min