Geräte und Zubehör
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
861.9 mg
Eiweiß
11.5 g
Brennwert
1505.2 kJ /
359.8 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
61.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Nasi Goreng
40 分钟
Groente-Omeletten
30 分钟
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 分钟
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2小时
Pasta met crème van pistache
30 分钟
Thaise nachos
无评分
Sloppy Gold Rush Burgers
无评分
Gyoza met kip en knoflook
45 分钟
Spaanse risotto
40 分钟
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 分钟
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1小时 30 分钟
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 分钟