Geräte und Zubehör
Rhubarb Vanilla Flan
Zubereitung 5 Min
Gesamt 50 Min
8 portions
Zutaten
-
butter to grease
-
plain flour60 g
-
caster sugar150 g
-
fresh milk200 g
-
double cream200 g
-
eggs3
-
natural vanilla extract1 tsp
-
rhubarb cut in pieces (2-3 cm)200 - 250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
4.7 g
Brennwert
983.8 kJ /
235.1 kcal
Fett
11.9 g
Kohlenhydrate
27.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Every season is a Healthy Season
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Keine Bewertungen
Beer Cheese
15 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 Std. 20 Min
Pumpkin soup
35 Min
Meatballs in Spanish sauce
55 Min
Beef Stroganoff
45 Min
Aperol spritz sorbet
Keine Bewertungen
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Beef Stroganoff
1 Std.