Geräte und Zubehör
Geode Cake
Zubereitung 1 Std. 30 Min
Gesamt 4 Std.
24 portion
Zutaten
Candy crystals
-
sugar500 g
-
glucose syrup2 tbsp
-
food colouring violet4 points of a knife
-
water2140 g
-
vinegar60 g
Cakes
-
butter room temperature, in pieces, plus extra for greasing400 g
-
sugar400 g
-
salt½ tsp
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
eggs6
-
unsweetened cocoa powder75 g
-
baking powder1 tbsp
-
cake flour350 g
-
mascarpone cheese chilled450 g
-
whipping cream (min. 30% fat), chilled450 g
-
caster sugar150 g
Filling cream
-
ripe mango flesh cut in pieces (2 cm)500 g
-
chocolate chips2 tbsp
Decoration
-
fondant white750 - 1000 g
-
icing sugar to sprinkle
-
food colouring gold2 - 3 points of a knife
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
76.2 mg
Eiweiß
5.4 g
Brennwert
2799 kJ /
669 kcal
Fett
31 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
19 g
Kohlenhydrate
93.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Kitchens are a Window to the World
40 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Strawberry Shortcake Waffle
40 Min
Ghost meringues
12 Std. 25 Min
Fraisier sponge
30 Std.
Orange Dyed Eggs
55 Min
Light blue coloured eggs
Keine Bewertungen
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 Std.
Crêpes
1 Std. 15 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 Std. 30 Min
Italian hot chocolate
10 Min
Gingerbread Men
1 Std. 20 Min
Little Mug Gingerbread Houses
5 Std. 30 Min